Haberler
Menatek, NAZ Bearings®'i Rüzgar Enerjisi Sektörüne Taşıyor
5.09.2024
Savunma, havacılık ve demiryolu sektörlerinde elde edilen önemli başarıların ardından, NAZ Bearings® 24-27 Eylül 2024 tarihlerinde Almanya'nın Hamburg kentinde düzenlenecek olan Hamburg WindEnergy Fuarı'nda sergilenecek.
Bu yıl Eurosatory fuarındaki başarılı lansmanının ardından büyük ilgi gören NAZ Bearings®, Menatek tarafından şimdi de rüzgar enerjisi sektörüne genişletiliyor. Savunma, havacılık ve demiryolu sektörlerinde elde edilen önemli başarıların ardından, NAZ Bearings® 24-27 Eylül 2024 tarihlerinde Almanya'nın Hamburg kentinde düzenlenecek olan Hamburg WindEnergy Fuarı'nda sergilenecek.
DuPont™ mühendislik kompoziti ile güçlendirilmiş olan NAZ Bearings®, üstün dayanıklılığı ve bakım gerektirmeyen performansıyla zorlu koşullarda gösterdiği başarı sayesinde takdir toplamıştır. Bu rulmanların rüzgar enerjisi sektörüne sunulması, endüstrinin güvenilir ve uzun ömürlü rulman çözümlerine duyduğu artan talebi karşılamada büyük bir adım niteliği taşımaktadır.
Menatek’in CSO’su Naz Ünal, "DuPont ile olan iş birliğimiz, birden fazla sektörde başarıya ulaşmamızı sağlayan bir inovasyon temel taşıdır ve bu teknolojiyi rüzgar enerjisi sektörüne sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Rüzgar enerjisi, kendine has zorluklar barındırıyor ve NAZ Bearings® bu gereksinimlere mükemmel bir şekilde yanıt verecek şekilde tasarlandı," açıklamasında bulundu.
Hamburg WindEnergy Fuarı, dünya genelinden rüzgar enerjisi sektörünün kilit oyuncularını ve yenilikçilerini bir araya getiren önde gelen küresel bir etkinliktir. Katılımcılar, NAZ Bearings®’in sektördeki performansını keşfetme, ürünün faydalarını öğrenme ve rüzgar enerjisi projelerindeki uygulamaları hakkında uzmanlardan bilgi alma fırsatı bulacaklar.
Menatek, tüm katılımcıları, NAZ Bearings®’in rüzgar türbinlerinin performansını nasıl artırabileceğini keşfetmek için B6 Salonu, 460 numaralı standına davet ediyor. Rüzgar enerjisi teknolojisinin geleceğini yakından incelemek için bu fırsatı kaçırmayın!
NAZ Bearings® ve rüzgar enerjisi sektöründeki uygulamaları hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.menatek.com.tr adresini ziyaret edin.
DuPont™ , MENATEK tarafından lisans altında kullanılan DuPont de Nemours, Inc. bağlı kuruluşlarının bir ticari markasıdır.
Menatek Savunma Teknolojileri Hakkında
Menatek Savunma Teknolojileri, ağırdan hafife tüm askeri araçlar, çeşitli taktik ve muharebe platformları ve geniş bir stratejik tedarikçi ağı için Türkiye ve MENA Bölgesi'nin en büyük tedarik zinciri liderlerinden biri olan, yüksek teknolojiye sahip bir üreticidir. Menatek, MRO (Bakım, Onarım ve Yenileme) ve Alt Sistem Modernizasyon programları kapsamında sunduğu kapsamlı çözümler ve teknik eğitim hizmetleri ile sektörde öne çıkmaktadır.
Menatek ve yetkinlikleri hakkında daha fazla bilgi için: www.menatek.com.tr