Haberler
MENATEK'in NAZ Bearings® İş Birliği, EUROSATORY 2024'te Sektörle Buluşuyor
11.06.2024
Eurosatory 2024 Basın Bülteni

Türkiye ve MENA bölgesinde savunma sektöründe saygın bir mühendislik evi olarak tanınan MENATEK, 17-21 Haziran 2024 tarihleri arasında Paris Nord Villepinte'de düzenlenecek olan EUROSATORY fuarına katılımını gururla duyuruyor. 40'tan fazla ülkeye hizmet veren köklü bir geçmişe sahip olan MENATEK, 2016'dan bu yana ABD Ordusu'nun başlıca yüklenicisi olmanın yanı sıra NATO birimleri, Türk Ordusu ve küresel OEM'ler gibi önemli müşterileri de bünyesinde barındırıyor. İnovasyon ve mükemmeliyete olan bağlılığıyla tanınan MENATEK, savunma alanının dinamik taleplerini karşılamak için benzersiz çözümler sunmaktadır. 

Menatek ailesi olarak, DuPont™ ile yaptığımız iş birliğini de duyuracak olmaktan heyecan duyuyoruz. NAZ Bearings® markamız ile DuPont™ Mühendislik Kompoziti tarafından güçlendirilen, dünyanın en dayanıklı kendi kendini yağlayan rulman teknolojisini geliştirmede iş birliği yapıyoruz. NAZ Bearings®, olağanüstü kalitesi, eşsiz teslimat süreleri, özelleştirilmiş çözümler, titiz testler ve kanıtlanmış performansıyla öne çıkmaktadır. Uygulama alanları askeri araçlar, denizcilik, ağır hizmet araçları, endüstriyel makineler, yenilenebilir enerji ve havacılık gibi birçok alana yayılmaktadır. Bir mühendislik evi olarak, MENATEK ayrıca bu tüm alanlarda hizmet vermek için donanımlıdır. NAZ Bearings® istenilen herhangi bir boyut ve özelliklere uygun olarak üretilmektedir. Bu devrim niteliğindeki ürünü ve DuPont ile olan iş birliğimizi savunma dünyasına EUROSATORY'de sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

 

Bir Mühendislik Evi Olarak Menatek

MENATEK olarak, mühendislik çözümlerinde yenilikçiliği ve mükemmeliği önceliklendiriyor, geleneksel sınırları aşarak eşsiz sonuçlar sunuyoruz.  MENATEK, sadece savunma değil, ileri mühendislik yeteneklerine dayanan geniş bir endüstri yelpazesini kapsayan bir dizi sektöre uzmanlaşmıştır. İşleyişimizin merkezinde, mekanik mühendislik alanlarını kapsayan geniş bir beceri yetkisine sahip, deneyimli mühendislerden oluşan çok disiplinli bir ekip bulunmaktadır. MENATEK, Modernizasyon ve Yerelleştirme (MROU) programlarında da önde gelen bir yetki olarak yer alıyor; özellikle gelişmiş askeri kara araçları ve alt sistemleri için özel olarak tasarlanmış modernizasyon ve yerelleştirme çözümleri konusundaki uzmanlığımızla kutlanıyoruz. Hassas mühendislik odaklı olarak, sadece askeri uygulamalar için tasarlanmış çalışma sistemleri ve alt sistem bileşenlerinin geliştirilmesinde uzmanlaşıyoruz.

 

MENATEK'in mükemmeliğe olan bağlılığı, kapsamlı satış sonrası teknik destek hizmetlerimizde ve MROU girişimlerini ilerletmedeki aktif katılımımızda da kendisini göstermektedir. İşleyişimizin merkezinde, hem paletli hem de tekerlekli askeri araçların performansını artırmak için hayati öneme sahip olan son derece modern alt sistemlerin tasarımı ve imalatı bulunmaktadır. Üst düzey yerli kuruluşlarla stratejik iş birlikleri yaparak, savunma girişimlerinin yerelleştirilmesinde, büyümenin teşvik edilmesinde ve sektör içinde sürdürülebilirliğin sağlanmasında önemli bir rol oynuyoruz.

Deneyimli ekibimizle özel iş birlikleri ve ortaklıklar keşfetmek için tüm sektör liderlerini ve paydaşlarımızı MENATEK'in Eurosatory’de yer alan 6. Salon / C-119 standında bekliyoruz. Küresel rulman pazarında DuPont ile öncü iş birliğimiz hakkında detaylı bilgi almak isterseniz 19 Haziran saat 14.30'da düzenleyeceğimiz özel kokteyl etkinliğimizi kaçırmayın.