Haberler
Eurosatory Basın Bülteni
30.05.2022
Türkiye’nin zengin üretim kabiliyetlerini ve güçlü potansiyelini Eurosatory fuarında keşfedin!
Menatek, son yıllarda artan küresel tedarik krizine karşı, sektördeki paydaşlarına ve müşteri portföyüne, sağlam çözümler ve yeni bakış açıları sunmaktadır.

Menatek, Türkiye'nin en büyük tedarik zinciri yöneticisi olarak tedarikçi tabanını büyütmeye hız kesmeden devam etmekle birlikte, 2021 yılına kadar 23 ülkeye ürün tedarik ederek proje ve hizmet çeşitliliği sağlamış olup, 2022 itibarıyla aktif pazarına 3 ülke daha eklemiştir. Hedefimiz, üretim ve tedarik ekosistemi oluşturarak Türkiye'yi dev bir fabrika haline getirmek. Menatek, bu zorlu operasyonun yönetimini, kalite standartlarından taviz vermeden, son teknoloji ürünü dijital platformu aracılığıyla, doğru uzmanlığa sahip ekiplerle birlikte yürütmektedir.

Menatek'in başlıca temel yetenekleri, paletli ve tekerlekli kara araçları için alt sistemler tasarlama ve üretme, MRO programlarını mühendislik ve operasyonel uzmanlıkla destekleme ve yerlileştirmeyi desteklemek için önde gelen yerel ortaklarla işbirlikleri oluşturmaktır. Yüksek kalite standartlarından ödün vermeden, yüksek teknoloji ile donatılmış kalite kontrol ve test merkezimizle, müşterilerimizin nihai hedeflerine ulaşmaları için birinci sınıf hizmet sunmaktayız.

Türkiye’nin üretim kabiliyetlerini ve güçlü potansiyelini, Menatek'in mühendislik hizmetleri, ürün çeşitliliği ve kalite standartları ile deneyimleme ayrıcalığını görüşmek için siz kıymetli sektör paydaşlarını, 5A-G658 numaralı standımızda ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

İletişim
E-Mail: [email protected]
Tel: +90 850 800 66 85 Ext:123
Istanbul,Turkey