Haberler
IDEAS 2022 Basın Bülteni
9.11.2022
Türkiye'nin Geniş Kapsamlı Üretim Kabiliyetlerini, Pakistan’da Keşfedin!
Küresel tedarik krizine kapsamlı bir çözüm, mevcut müşterilerimiz ve aynı tedarik zorluklarını yaşayan tüm endüstri ortakları gibi Menatek Savunma Teknolojileri'nin de gündeminde yer alıyor.

Türkiye'nin en büyük tedarik zinciri yöneticisi ve paletli ve tekerlekli askeri araç üreticisi olan Menatek, 2000 yılından bu yana ABD Ordusu, NATO ve Türk Ordusu ile işbirliği yapıyor. MRO, modernizasyon ve yerelleştirme çözümlerimiz sayesinde, teknik veri envanterimizde bulunan 150.000'den fazla komponentin, kalite standartlarından taviz vermeden, yaklaşık 30 ülkeye teslim edildiğini gururla söyleyebiliriz. Menatek'in devam eden ve büyüyen planı, bir üretim ve tedarik ekosistemi oluşturarak Türkiye'yi dev bir fabrika haline getirmektir. Yenilikçi ve hedef odaklı profesyonel ekibimiz ve sağlam geçmişimiz ile kabiliyetlerimizi Pakistan'da sergilemek için sabırsızlanıyoruz.

Menatek, son yıllarda Pakistan Ordusu ile önemli görüşmeler yapıyor. Buna ek olarak, Pakistan ve Türkiye'nin çok eskilere dayanan bir dostluğu var. Bu nedenle, orada olmak ve Pakistan Ordusu ile olası bir ortaklık kurmak bizleri daha da motive ediyor.

Menatek'in mühendislik hizmetleri, ürün çeşitliliği ve kalite standartları ile Türkiye'nin üretim kapasitesini deneyimlemek için HALL 1 – A17 numaralı standımızda buluşalım.