Haberler
IDEF 2021 Fuar Sonuç Bülteni
24.08.2021
Aspilsan ve Menatek arasında bir imza töreni gerçekleşti.
Pandeminin getirmiş olduğu talihsizliklere rağmen, 55 Ülkeden 1250 Farklı Katılımcının ve 83 Ülkeden 663 Delegenin yer aldığı IDEF fuarına olan yoğun ziyaretçi ilgisi sektör paydaşlarının dikkatinden kaçmadı. 17-20 Ağustos tarihlerinde Tüyap’ta gerçekleşen fuarda, 6.Hall’de yer alan 600A no’lu stantta bizler de katılımcı olarak yerimizi aldık.

Bu sene, diğer fuar deneyimlerimizden farklı olarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin temel ihtiyaçları olan şarjlı nikel kadmiyum batarya ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan Aspilsan firması ile kara araçları alanında yerel ve uluslararası ana yüklenicilerin güvenilir alt sistem tedarikçisi olan şirketimiz Menatek arasında SSB’nin platformunda bir imza töreni gerçekleştirdik.

E-Scooter bataryası teminine ilişkin imzalanan İş Birliği Anlaşması’na, Aspilsan’dan Genel Müdür Ferhat Özsoy ile Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Çavuş, Menatek’ten ise Yönetici Ortak Mehmet Ali Ünal ve İş Geliştirme ve Strateji Direktörü Naz Ünal katılım gösterdiler.

Gerçekleştirilecek olan iş birliği sonucunda iki firma, Türkiye’deki ilk yerli mikro mobil bataryasını üretme öncülüğüne sahip olacaklar. Yerli üretime katkı sağlayacak bu iş birliğinin haklı gururunu, Aspilsan gibi alanında köklü ve güçlü bir firma ile paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Yerel ve uluslararası platformlardan katılan tüm paydaşlar ve ülkemiz için verimli bir fuar geçirmiş olmayı diliyoruz. Bu vesile ile böyle önemli bir fuarı organize ettikleri için de Tüyap organizasyon ekibine ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz.