Haberler
Eurosatory Fuar Sonuç Raporu
14.06.2022
Menatek dünya standartlarındaki askeri araçların alt sistemlerini ve kendi bünyesindeki özel tasarım ürünlerini sergiledi.
4 yıllık uzun bir aranın ardından, dünyanın en büyük ve en prestijli savunma fuarı olarak kabul edilen Eurosatory, değerli katılımcılarına, uluslararası alım heyetlerine ve sektör profesyonellerine kapılarını açtı. 13 ve 17 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek fuarda, Menatek Hall 5A’da, G658 numaralı stantta ziyaretçileri ile bir araya geliyor. Menatek, bu fuarda dünya standartlarındaki askeri araçların alt sistemlerini ve kendi bünyesindeki özel tasarım ürünlerini sergileyecek.

Naz Bearing ve Özel Tasarım Burulma Mili, Menatek’in özel tasarım ürünlerde ustalığını ispat eden fuarda sergilediği başlıca ürünleri olarak ön plana çıkıyor. Menatek’in portföyünde bulunan diğer ürünlerinden Güç Aktarma Dişli Kutusu ve Döner Amortisör ise paletli ve tekerlekli araçlar için büyük önem taşıyor.

Menatek’in sektöre sunmuş olduğu 150.000’in üzerinde aksamın yanına İklimlendirme Sensör’ü ve Dizel Kabin Isıtıcı’yı da ürün gamımıza ekleyerek portföyümüzü genişlettiğimizi sizinle paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz.

‘’ İklimlendirme Sensörü sistemi, özetle çeşitli çevresel verileri toplar ve bu verileri çeşitli protokoller aracılığıyla aracın atış kontrol bilgisayarına iletir. Dizel Kabin Isıtıcı ise araç motorundan tamamen bağımsız olup yakıt tüketimini azaltan yapısıyla ısıtma yaparak kullanıcı dostu bir kabin iklim ortamı sağlamaktadır. ‘’

Türkiye’nin üretim kabiliyetlerini ve güçlü potansiyelini, Menatek'in mühendislik hizmetleri, ürün çeşitliliği ve kalite standartları ile deneyimleme ayrıcalığını görüşmek için siz değerli ziyaretçileri ve sektör profesyonellerini standımızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız.