Haberler
IDEAS 2022 Fuar Sonuç Raporu
18.11.2022
Türkiye ve Pakistan'ın güçlü dostluğuna dayanan son yıllardaki önemli toplantılarına istinaden...
IDEAS 2022 Fuar Sonu Raporu
Menatek Savunma Teknolojileri, 15-18 Kasım'da Karaçi'de düzenlenen IDEAS 2022 fuarındaydı. Türkiye ve Pakistan'ın güçlü dostluğuna dayanan son yıllardaki önemli toplantılarına istinaden şirketimiz için çok güzel bir deneyim oldu. Yeni ziyaretçiler ve önemli ortaklarla tanışıp, beklediğimiz bazı konukları Hall 1- A17'deki standımızda ağırladık.

Menatek, askeri kara araçlarının bazı önemli alt sistemlerini sergiledi.  M serisi ve diğer kara platformları için sergilenen ürünler:
  • M60 Burulabilen Mili
  • M113 Burulabilen Mili
  • Güç Aktarma Dişli Kutusu
  • Planet Dişli Mekanizması
  • Askı Kolu

Balistik Hava Sensörü de standımızda sergilendi. Bu ürün çeşitli çevresel verileri toplar ve verileri çeşitli protokoller aracılığıyla aracın yangın kontrol bilgisayarına gönderir. Mükemmel nişan alma için harika bir destek ürünü görevi üstlenir.

IDEAS 2022, sürdürülebilir çözümler arayan profesyonel alıcılara yeni ağlar kurmak için arzu edilen bir ortam sağladı. Savunma sanayindeki kamu kurumları, araç entegratörleri, alt sistem üreticileri, tedarikçiler, Ar-Ge merkezleri ve üniversiteler bir araya geldi. Çeşitli ülkelerden profesyonellerle işbirlikleri kuruldu.

Tüm katılımcılara en iyi dileklerimizi gönderiyor ve herkesin harika bir deneyim yaşadığını umuyoruz. Son olarak, bu fuarın düzenlenmesinde emeği geçen IDEAS 2022 ekibine teşekkür ederiz.