DSEI 2023 BASIN BÜLTENİ
7.09.2023
DSEI 2023 Londra Basın Bülteni

Menatek Savunma Teknolojileri Üstün Üretim ve Tedarik Zinciri Çözümlerini dünyanın en büyük savunma fuarı DSEI Londra 2023’te Sergiliyor!

Günümüzde global tedarik zinciri yönetiminin önemi gün geçtikçe artmaktadır. Her ne kadar lojistik çözümler teknoloji ile gelişse de üretim üslerinin yer değiştirmesi, ham maddeye ve yarı mamul ürünlere ulaşımı zorlaştırmaktadır. Bunlardan dolayı, günümüz savunma sanayi, gücünü üretim ve tedarik zinciri kabiliyetlerinin gelişmişliğinden almaktadır.

MENA Bölgesi'nin tedarik zinciri yönetiminde lider firması olan Menatek Savunma Teknolojileri, askeri kara araçların yürüyen aksamlarının tasarımı ve üretimi konularında sunduğu geniş yelpazedeki çözümlerini anlatmak ve kara araçlarına ait alt sistem ürünlerini sergilemek üzere DSEI Londra 2023'e katılıyor.

Türkiye, Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan stratejik coğrafi konumu sayesinde küresel tedarik zincirlerine giden yolda merkezi bir noktada yer aldığından, yüksek teknoloji kullanan en önemli üretim üslerinden biridir. Türkiye'yi bölgedeki diğer ülkelerden ayıran en önemli özellikler, sanayi bölgelerinin gelişmiş ve tam donanımlı üretim tesislerinden oluşması ve hızlı lojistik operasyonlarına el verişli bir üs niteliğinde olmasıdır.

Bunların yanında, Modernizasyon, Bakım-Onarım ve Yenileştirme alanındaki çalışmaları ile satış sonrası teknik destek hizmetlerini sağlayarak, müşterilerin tüm ihtiyaçlarına tek bir noktadan ulaşmasını hedeflemektedir.

DSEI Londra 2023’te 3. Salon’da, 440 numaralı stantta siz değerli misafirlerimizi şirketimiz yöneticileri ile buluşturmaktan mutluluk duyacağız.

Mail: [email protected]
Telefon: