Haberler
DSEI 2023 Fuar Sonrası Raporu
19.09.2023
36 farklı Pavilyon ve 1500’ün üzerinde katılımcının yer aldığı DSEI Londra 2023 sona erdi.

Menatek olarak, kıymetli ziyaretçilerimizi ve paydaşlarımızı Hall 3’te yer alan 440 numaralı standımızda ağırladık. Askeri kara araçların yürüyen aksamlarının tasarımı ve üretimi konularında sunduğumuz geniş yelpazedeki çözümleri anlatma ve kara araçlarına ait alt sistem ürünlerimizi sergileme fırsatı bulduk.

Fuarda Güç Aktarma Dişli Kutusu ve Hız Azaltan gibi en bilinen kara araçlarına entegre edilebilen iki ürümüzü sergiledik. Özellikle, dünyadaki rakibinden 3 kat daha güçlü ve %20 daha az sürtünmeye sahip, özel ürünlerimizden olan Naz Bearings’i sergileme fırsatı bulduk.

Standımızı ziyaret ederek bizleri onurlandıran, Londra Büyükelçimiz O. Koray Ertaş’a ve Türk Silahlı Kuvvetleri Ataşesi Albay Ömür Candar’a içten teşekkürlerimizi sunmak isteriz. Fuarda standımızı ziyaret eden bütün değerli ziyaretçilere ve paydaşlarımıza ayrıca teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Özellikle Menatek yönetici ortağı Mehmet Ünal tarafından ağırlanan, Pakistan Silahlı Kuvvetleri Tümgeneral’i Shakir Ullah Khattak’a standımızı ziyareti dolayısıyla çok teşekkür ederiz.

Gelecek DSEI’da yeniden bir araya gelmek ümidiyle…