Haberler
IDEF 23 FUAR SONU BÜLTENİ
27.07.2023
Bu sene geçmiş IDEF’lerden farklı olarak 8.Hall’de 836A Numaralı stantta ziyaretçilerimizi ağırlıyoruz.
Dünyanın en prestijli savunma sanayi fuarları arasında yer alan IDEF Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı, 2023 yılında da TÜYAP Tüm Fuar ve Kongre Merkezi’nde katılımcı ve ziyaretçilerine kapılarını açtı. Bu sene mevcut sergi salonlarına bir yenisini daha ekleyerek daha da büyük bir alana yayılan IDEF, geçtiğimiz yıllara oranla rekor sayıda ziyaretçi ile katılımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

 Dünyada tüm coğrafyalardan üst düzey devlet ve özel sektör yetkililerinin katıldığı fuarda, Menatek olarak bu sene geçmiş IDEF’lerden farklı olarak 8.Hall’de 836A Numaralı stantta ziyaretçilerimizi ağırlıyoruz.

 Fuarda Mevu Periskop, Naz Bearing ve Özel Tasarım Burulma Mili’ni sergilerken ayrıca alt sistemlerden amortisör, palet gergi ayar mekanizması, avare, süspansiyon askı kolu gibi birçok önemli aksamdan oluşan yürüyüş takımını da tanıtma fırsatı bulduk.

 Ayrıca savaş sahasındaki çatışmalarda yaralanan askerlere uygulanan taktik yaralı bakım eğitimini ve askeri harekat alanındaki taktik savaş eğitim kabiliyetlerimizi ziyaretçilerimize tanıttık. Son olarak ürün gamımıza yeni eklenen hedefe yönelik atışlarda maksimum 5 metrelik sapma payı olan topçu ateş kontrol sistemini sergiledik.

 Fuarın son gününde de,Türkiye’nin üretim kabiliyetlerini ve güçlü potansiyelini, Menatek'in mühendislik hizmetleri, ürün çeşitliliği ve kalite standartları ile deneyimleme ayrıcalığını görüşmek için siz değerli ziyaretçileri ve sektör profesyonellerini standımızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız.