IDEF 2023 Basın Bülteni
19.07.2023
Menatek Savunma Teknolojileri Üretim ve Tedarik Zinciri Çözümlerini IDEF 23 Türkiye'de Sergilemeye Hazırlanıyor!
MENA Bölgesi'nde tedarik zinciri yönetimi alanında lider bir şirket olan Menatek Savunma Teknolojileri, dünyanın en prestijli savunma fuarlarından biri olan IDEF 23 Türkiye'ye yeniden katılacak olmanın heyecanını yaşıyor. IDEF 23, Menatek'in son teknoloji ürünlerini sergilemesi ve askeri kara araçları yürüyen aksamlarının tasarımı ve üretimi konusunda yenilikçi çözümler sunması için önemli bir platform olma özelliği taşımaktadır.

Türkiye, MENA, Avrupa ve Asya'yı birbirine bağlayan stratejik konumu sayesinde küresel tedarik zinciri ağında önemli bir merkez konumundadır. Son teknoloji tesislerle donatılmış gelişmiş sanayi bölgeleri, verimli lojistik operasyonları ve geniş depolama alanları, Türkiye'yi bölgedeki diğer ülkelerden ayırmaktadır. Bölgenin öncü firması olan Menatek Savunma Teknolojileri, firmaların ticari faaliyetlerdeki karşılaştıkları zorlukların üstesinden gelmek ve tedarik süreçlerini kolaylaştırmak için yaklaşık 30 yıllık birikiminden güç almaktadır.

Menatek'in üstün üretim kabiliyetleri, askeri kara araçları için çok çeşitli ve dayanıklı yürüyen aksam ürünlerinin tasarımı ve üretimi için cazip bir marka olmasını sağlamaktadır. Modernizasyon, Bakım-Onarım ve Yenileştirmeye odaklanan Menatek, satış sonrasında da sunduğu kapsamlı hizmetler ve teknik destek ile müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaktadır. Stratejik konumu ile lojistik operasyonlarını da kolayca ve hızlıca yürütebilen Menatek, dünya çapındaki tedarikçilere finansal sürdürülebilirlik sağlamaktadır.

Ziyaretçilerin ve katılımcıların Menatek’in mühendislik hizmetlerini, zengin ürün portföyünü ve kaliteden ödün vermeyen standartlarını keşfedebilecekleri, IDEF 23 Salon 8’de yer alan 836A No’lu standına mutlaka uğrayın.