Haberler
IDEX 2023 Fuar Bülteni
15.02.2023
Türkiye'nin sahip olduğu geniş tedarik zincirini ve eşsiz ürün kabiliyetlerini, IDEX/Abu Dhabi'de keşfetmeye hazır olun!

Bu yıl Abu Dhabi'de düzenlenecek olan IDEX 2023 fuarına sayılı günler kala, sektöründe disiplin ve özveri ile dolu yaklaşık 30 yılı geride bırakan Menatek, dünyanın önde gelen araç entegratörlerine, uluslararası çapta yaşanan küresel tedarik ağı krizine karşı alınabilecek olası önlemleri ve bu krizlere karşı sağlanacak gerçekçi çözümleri anlatmaya hazırlanıyor.

Savunma sektöründe Türkiye'nin ve MENA Bölgesi'nin lider tedarik zinciri yöneticisi olan Menatek, yüksek teknoloji ile ürettiği askeri kara araçlarının alt sistemlerinin yanı sıra bu araçların Bakım, Onarım, Yenileştirme ve Modernizasyon programlarında da proje ve hizmet çeşitliliği sağlamıştır. 35'den fazla uluslararası firma tarafından tercih edilen bir şirket olma başarısını gösteren ender dünya firmalarındandır.

Menatek, yenilikçi ve yüksek performanslı çözümleriyle uluslararası platformda iş birliği içinde olduğu partnerlerine birinci sınıf hizmet kalitesi sunmaktadır.
Sayıları her geçen yıl katlanarak artan partnerlerimiz sayesinde sektördeki her türlü ihtiyaca, hızlı ve çevik bir şekilde yüksek kalite standartlarından ödün vermeden, yüksek teknoloji ile donatılmış kalite kontrol ve test merkezimizle, müşterilerimizin nihai hedeflerine ulaşmaları için birinci sınıf hizmet sunmaktayız.

Fuarda, Türkiye'nin sahip olduğu geniş tedarik zincirini ve eşsiz üretim kabiliyetlerini, Menatek ile keşfetme fırsatı bulacaksınız. Bu vesile ile siz kıymetli sektör paydaşlarını, Bin Halil Enterprises ile gerçekleştirdiğimiz partnerlik sonucu bu sene alt katılımcı olarak yer alacağımız IDEX'te Hall 1'de yer alan 001 No'lu standımızda bekliyor olacağız.


İletişim
Mail: [email protected]
Telefon: +90 850 800 66 85

Istanbul, Türkiye