Haberler
Saha Expo 2021 Fuar Sonuç Bülteni
13.11.2021
Menatek özel ürünlerinden Mevu Periskobu, Naz Rulmanı ve Özel Tasarım Burulma Mili’ni tanıttı.
Saha Expo fuarı bu yıl 10-13 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşti. Menatek, 6.Hall’de yer alan 6I35 numaralı standında özel ürünlerinden Mevu Periskobu, Naz Rulmanı ve Özel Tasarım Burulma Mili’ni tanıtırken alt sistemlerden amortisör, planet dişli, palet gergi ayar mekanizması, avare, süspansiyon askı kolu ve güç aktarma dişli kutusu gibi önemli aksamlarını sergileme fırsatı buldu.

B2B görüşmelerle beraber stratejik ilişkileri güçlendirebilmek için ayrı bir öneme sahip olan Saha Expo fuarı, katılımcılara sürdürülebilir çözümler arayan alıcılarla yüz yüze görüşmeleri için network oluşturma fırsatları sundu. En yeni ürün ve tasarımlarını naklen ve uluslararası bir ortamda yüz yüze sunan Menatek, gerçekleştirdiği B2B toplantıları sayesinde yeni potansiyel müşterileriyle buluşma fırsatı yakaladı. Savunma ve havacılık sanayiindeki kamu kurumlarının, ana yüklenicilerin, alt sistem üreticilerinin, tedarikçilerin, Ar-Ge merkezlerinin ve üniversitelerin bir araya geldiği, dünyanın pek çok ülkesinden gelen profesyonellerle uluslararası işbirliklerinin gerçekleştirildiği bu fuarda, sektörü bilgilendirecek, vizyon kazandıracak paneller de gerçekleştirildi.

Yerel ve uluslararası platformlardan katılan tüm paydaşlar ve ülkemiz için verimli bir fuar geçirmiş olmayı diliyoruz. Bu vesile ile böyle önemli bir fuarı organize ettikleri için Saha İstanbul Derneği’ne ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz.