Haberler
Saha Expo 2022 Basın Bülteni
11.10.2022
SAHA Expo bu yıl Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenecek.
SAHA Expo bu yıl 25-28 Ekim'de İstanbul Fuar Merkezi'nde, 100'e yakin uluslararasi partneri ve 716 lokal firmanin katilimi ile ziyaretçilerini ağırlamaya hazirlaniyor. Diger yıllardan farkli olarak bu yıl Cumhurbaşkanlığı himayesinde duzenlenecek fuar, ayni zamanda Metaverse ortaminda yapilan ilk savunma fuari olmayi hedefliyor.

Menatek olarak, son yillarda lokal ve uluslararasi anlamda gerçeklestirilen amiral savunma sanayi fuarlarina katilim saglamayi kendimize hedef edindik. Bu sebeple, kurulduğu 2015 senesi itibarı ile ilk yıllarından beri parçası olduğumuz Saha Istanbul tarafindan, 60.000 m2 alanda gerceklestirilecek SAHA Expo fuarinda yer alacagimiz ve ziyaretcilerimizle bulusacagimiz icin cok heyecanliyiz.

Bu yil Gümüş Sponsor olarak yer alacagimiz fuarda, HALL 4 – 4A08'deki standimizda butun sektor paydaslarini standimizda agirlamaktan buyuk mutluluk duyacagiz. Ayni zamanda 22 farkli üniversiteden katilimcılarin olacagi fuarda, gelecek senenin potansiyel savunma sanayi etkinlikleri, seminerleri ve sponsorluklari uzerine görüşmek icin ilgili ogrenci kuluplerini de standimizda agirlamaktan ve kendileri ile Menatek'te kariyer/staj firsatlari ile alakali gorusmekten keyif duyacagimizi sizlerle paylasmak isteriz.